joi, 6 ianuarie 2011

CE TREBUIE SA STIM DESPRE UNGHIILE FALSE?Ai o lipsa de calciu, ai prostul obicei de a-ti roade unghiile sau pur si simplu muncesti prea mult ca sa mai ai timp de manichiura? Atunci este timpul sa te interesezi despre unghiile false.

Cu siguranta ai auzit diverse pareri cum ca unghiile false ataca unghia naturala sau o distrug. Ei bine nu toate sunt adevarate. Este adevarat ca acestea nu protejeaza unghia, insa sub nici o forma ele nu o ataca. Daca sunt corect aplicate si ingrijite acestea pot avea o rezistenta foarte mare.
Exista mai multe tipuri de unghii false: din acril, unghii din matase, panza de in sau fibre si unghiile din gel.

Unghiile false din acril sunt destul de rezistente. Daca nu sunt aplicate corespunzator acestea pot avea un aspect inestetic si nenatural. Trebuie sa mergi la intretinere cam o data la doua sau trei saptamani.

Ungiile false din matase, panza de in sau fibre sunt tratate in prealabil cu un adeziv. Acestea sunt mult mai flexibile decat celalte tipuri de unghii false, insa nu sunt recomandate pentru femeile cu o viata agitata deoarece se pot rupe mult mai usor.

Unghiile false din gel sunt cel mai des utilizate. In general, gelul este preferat in locul acrylului. Acrylul a fost primul aparut pe piata unghiilor false, apoi gelul ca o solutie imbunatatita si mai putin nociva pentru clienta si manichiurista care utilizeaza substantele.

Sper ca v-au fost de folos aceste informatii. Astept parerile voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu