vineri, 23 aprilie 2010

Manichiura Japoneza

Manichiura japoneza este un serviciu, o anexa la manichiura clasica/frantuzeasca sau dupa eliminarea unghiilor false aplicate sau construite.

Este metoda cu cel mai mare succes in ceea ce priveste regenerarea unghiilor naturale. Pentru ca aceasta metoda sa dea rezultate este nevoie de patru sedinte consecutive(cate una pe saptamana).

Procedura: se pregatesc unghiile(nu si cele care tocmai au suferit eliminarea unghiilor false/aplicate, acestea sunt deja pregatite) pentru patrunderea substantelor hranitoare dintr-o pasta revitalizanta si intaritoare, care se aplica intr-o singura directie pe toata suprafata unghiei.


Urmeaza aplicarea pudrei care inchide in compozitia unghiei substantele hranitoare din pasta aplicata anterior; se lustruieste in ambele sensuri(confera un luciu uimitor de natural unghiei).
Se curata pielea de ramasitele pastelor si se aplica tratament pentru cuticule. Daca clienta doreste, se pot degresa unghiile si se poate aplica un lac de baza, oja si un strat de lac de luciu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu