luni, 31 ianuarie 2011

New moon(half moon) manicure sau french intors



In acest an o noua tendinta in manichiura este reprezentata de french-ul intors sau moon (half moon) manicure. Este o manichiura eleganta si foarte feminina la fel ca si french-ul normal, a devenit deja populara printre vedete si a fost deja vazuta pe podiumurile de prezentare a casei de mode Dior. Acest tip de manichiura a fost foarte popular prin anii `20, iar acum este din nou in voga. Acesta maniciura poate fi realizata atat la salon cat si acasa; pentru cele care doriti sa faceti acest lucru acasa aici aveti un filmulet despre cum se realizeaza acest tip de manichiura.



Mie, personal, imi palce acest tip de manichiura deoarece cred ca se potriveste foarte bine unghiilor scurte. Pentru acelea dintre voi care nu au timp sa afaca acest lucru acasa sau prefera sa apeleze la un profesinoist, postez aici cateva poze cu acest tip de manichiura(culorile sunt la alegerea fiecareia dintre voi).















Sper ca v-am fost de ajutor. Astept comentariile voastre. Spor la a fi frumoase!!!

joi, 6 ianuarie 2011

CE TREBUIE SA STIM DESPRE UNGHIILE FALSE?



Ai o lipsa de calciu, ai prostul obicei de a-ti roade unghiile sau pur si simplu muncesti prea mult ca sa mai ai timp de manichiura? Atunci este timpul sa te interesezi despre unghiile false.

Cu siguranta ai auzit diverse pareri cum ca unghiile false ataca unghia naturala sau o distrug. Ei bine nu toate sunt adevarate. Este adevarat ca acestea nu protejeaza unghia, insa sub nici o forma ele nu o ataca. Daca sunt corect aplicate si ingrijite acestea pot avea o rezistenta foarte mare.
Exista mai multe tipuri de unghii false: din acril, unghii din matase, panza de in sau fibre si unghiile din gel.

Unghiile false din acril sunt destul de rezistente. Daca nu sunt aplicate corespunzator acestea pot avea un aspect inestetic si nenatural. Trebuie sa mergi la intretinere cam o data la doua sau trei saptamani.

Ungiile false din matase, panza de in sau fibre sunt tratate in prealabil cu un adeziv. Acestea sunt mult mai flexibile decat celalte tipuri de unghii false, insa nu sunt recomandate pentru femeile cu o viata agitata deoarece se pot rupe mult mai usor.

Unghiile false din gel sunt cel mai des utilizate. In general, gelul este preferat in locul acrylului. Acrylul a fost primul aparut pe piata unghiilor false, apoi gelul ca o solutie imbunatatita si mai putin nociva pentru clienta si manichiurista care utilizeaza substantele.

Sper ca v-au fost de folos aceste informatii. Astept parerile voastre.