duminică, 30 mai 2010

Vintage inspired nailart

vineri, 28 mai 2010

Ceva albastru

...un design simplu si de efect. Have fun!


joi, 27 mai 2010

Flowers...so simple

Este uimitor acest videoclip, design-ul pare atat de complicat, dar vei vedea pe parcurs ca nu este chiar asa de greu de facut daca urmaresti instructiunile pas cu pas. Sper sa va placa la fel de mult cum mi-a placut si mie.


miercuri, 26 mai 2010

Pink and Red

Un model care mie personal mi-a placut foarte mult si nu este greu de realizat. Evident culorile se pot schimba, fiecare cu gusturile lui. enjoy!

joi, 6 mai 2010

Ingrijirea cu parafina

Ingrijirea mainilor cu parafina este un tratament foarte eficient in zilele friguroase de iarna cand pielea mainilor este expusa la ger si frig. Parafina este solutia ideala pentru pielea uscata si sensibila.


Procedura cosmetica se realizeaza in doua etape. Tratamentul incepe cu o exfoliere pentru indepartarea celulelor moarte si pentru absorbtia ingredientilor din crema hidratanta ce va fi aplicata ulterior. Dupa masajul cu crema hidratanta se aplica parafina calda. Etapa finala a tratamentului consta in introducerea mainilor in recipientul cu parafina incalzita, impachetarea mainlor in folie de plastic si introducerea lor in manusi termoizolante. Avantajul acestui tratament este ca in foarte scurt timp mainile isi recapata supletea, iar senzatia de piele uscata dispare complet. Pentru picioare se urmeaza aceeasi pasi, doar ca manusile sunt inlocuite cu sosete. Durata acestui tratament este de aproximativ 25 de minute.

Am gasit si un filmulet cu aplicarea tratamentului.