duminică, 14 martie 2010

Manichiura mireasa

Alaturi de alegerea rochiei, a coafurii si a machiajului, manichiura ridica de asemenea semne de intrebare cand vine vorba de alegerea modelului. Este foarte important ca unghiile tale sa arate perfect in ziua nuntii, deoarece acestea vor fi expuse privirilor mai mult ca oricand. Oamenii vor dori sa iti admire inelul de logodna si verigheta, florile sau unii dintre ei vor dori sa iti sarute mana.

Cea mai feminina manichiura si cea mai potrivita, dupa parerea mea, este manichiura frantuzeasca deoarece inspira puritate,gingasie si o eleganta subtila. De asemenea puteti folosi in locul benzii albe o culoare arginitie sau aurie, in functie de rochie, buchet sau tematica nuntii.


Ca sa te ajut in luarea unei decizii am rascolit internetul in cautarea unor modele cat mai reusite pentru ziua cea mare. Astept comentariile voastre...

















joi, 11 martie 2010

Modele pentru unghii scurte

De obicei cand se rup unghiile...ce mai...,desi nu vrei, trebuie sa le tai pe toate pentru ca arata inestetic(una mai lunga, alta mai scurta)...asa ca am gasit cateva modele traznet pentru unghii scurte.





Modelul foarte frumos...culorile pot fi schimbate...sunt un pic prea stridente pentru gustul meu....dar gusturile nu se discuta...







miercuri, 10 martie 2010

Flower Power

Cateva modele cu floricele...
Pentru aceste modele sunt necesare: oja cu pensula subtire, forme 3D, o scobitoare si cateva pietricele. Toate aceste minuni le gasiti la magazinasele care vand oja si produse de make-up, intreba, cu siguranta vei gasi, sunt peste tot.




Floricele uscate si decoratiuni 3D...




Ceva un pic mai complicat...




Hello Kitty...I love it!

Night Out

De obicei cand iesi in oras esti preocupata mai intai sa iti faci machiajul si sa-ti aranjezi parul, iar cand te apropii de ora stabilita de plecare iti dai seama ca ai uitat sa iti faci unghiile. Acest model poate fi facut atat pe unghiile false cat si pe cele naturale. Este foarte usor de realizat si nu iti ia decat 5 minute. Ai nevoie de lac transparent, oja neagra si oja argintie(sidef).




marți, 9 martie 2010

Leopard&Zebra






Doua modele de nailart absolut superbe si usor de facut. Se potrivesc atat la o tinuta casual cat si la una sport. Iata un tutorial care te ajuta sa iti faci pe unghii un imprimeu asemanator blanii de leopard/zebra.


luni, 8 martie 2010

Manichiura - Cartea de vizita a oricarei femei


Mainile reprezinta cartea de vizita a oricarei femei, de aceea ele trebuie sa arate impecabil intotdeauna. In acest blog gasesti idei pentru manichiura naturala sau pentru unghii false din gel.
Daca obisnuiesti sa iti faci singura manichiura sau te-ai plictisit de modelul facut la salon, aici vei gasi cateva trucuri de efect astfel incat unghiile tale sa arate mereu perfect.

Manichiura FRENCH

Pentru modelul pe care il voi face astazi, nu ai nevoie decat de lac de unghii transparent, oja alba si un burete. Este un nou tip de manichiura french, care este foarte usor de realizat. Poti folosi orice culoare doresti, eventual si sclipici, totul depinde de imaginatia ta! Sa trecem la treaba!